Retourneren

Retourneren

Het kan natuurlijk zijn dat u niet helemaal tevreden bent met je bestelling. Als uw bestelling niet naar wens is (bijvoorbeeld verkeerde maat o.i.d.) en u wilt retourneren dan kan dit via ons retourformulier. U kunt met ons contact opnemen en dan sturen wij u het retour formulier toe. U dient het retourformulier in te vullen en samen met het te retourneren product in originele verpakking en inclusief ons label naar ons terug te sturen. U heeft 14 dagen de tijd om je bestelde producten terug te sturen. De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening.

--> Past het product door de brievenbus? Verstuur de items (goedkoper) per post. 
--> Past het product niet door de brievenbus? Ontvang van ons een verzendlabel (let op: kosten €6,75 euro, deze houden we in bij het crediteren) die u kunt downloaden waarmee je het pakket naar ons retour kunt sturen.

Let op: Heeft u een bestelling boven de €50,- euro geplaatst dan zijn er géén verzendkosten in rekening gebracht. Retourneer je items uit deze bestelling en kom je daarmee onder de €50,- euro dan wordt er alsnog  €6,75 euro aan verzendkosten berekend.

Wordt een bestelling gedeeltelijk terug gestuurd, dus van bv 3 gekochte items worden 2 items geretourneerd, dan zal alleen de aankoopprijs van de gekochte items vergoed worden, dus exclusief de verzendkosten.

Wanneer de artikelen in goede orde zijn ontvangen krijgt u een bevestigingsmail.

© 2021 - 2022 Sam Sam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel